ΠΡΟΦΙΛ

Η φωτογραφία μου
ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ  ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ  ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ  ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΔΥΟ  ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ.
.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ
.ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΝ Η ΟΧΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΙ;
ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ:ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ.
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Η ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ; ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ,ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥ ΧΟΜΠΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ  ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ .
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΣΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΜΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΟΥ  ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ  ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ  ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ  ΕΤΣΙ  ΕΠΡΑΞΑ .
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΛΙΛΙΟΥΜ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

10 σχόλια:

  1. Δυστυχως Αννα καποια μικρα μυαλα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το χομπυ ειτε λεγεται χειροτεχνια,ειτε λεγεται φωτογραφια κ.τ.λ. δεν ειναι αρνηση της πραγματικοτητας αλλα μικρη αναπαυλα και ενιοτε ψυχοθεραπεια.Σε αυτες τις δυσκολες και πρωτογνωρες στιγμες που ζει η χωρα μας η ελληνικη οικογενεια πρεπει να ειναι ενωμενη, γιατι τα παντα ξεκινανε απο την οικογενεια.Κυριως ομως το βαρος πεφτει στην γυναικα, που πρεπει να παιξει το "γέλα παλιάτσο" για να μεταδωσει λιγη αισιοδοξια.Αυτο χρειαζομαστε!ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
    Φιλιά
    Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς!Ο κόσμος έχει τρελαθεί και δεν ξέρει που να ξεσπάσει!Όμως, πραγματικά για να περάσει κανείς καλά χρειάζεται πολύ πολύ λίγα πράγματα!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ για την ελευθερία έκφρασης και λόγου!
    δεν μου έχεις απαντήσει άν έλαβες το δώρο που κέρδισες από τον διαγωνισμό μου του Μάη!Αν έχει χαθεί θα είναι κρίμα!Όλοι οι άλλοι το έλαβαν.Σε παρακαλώ άν δεν σου κάνει κόπο πληροφόρησέ με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σαι καλα κοριτσι..καλα να περνας..χαρουμενο Καλοκαιρι..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και καλά έκανες!!! Έχω χάσει επειδόσια μάλλον... αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει αρκετές αναρτήσεις των παιδιών, είναι και οι δύο υπέροχοι άνθρωποι και κάθε φορά που τους διαβάζω με συγκινούν και χαίρομαι τόσο που υπάρχουν τόσο όμορφες οικογένειες!!! Καλό Σ/Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω χάσει μάλλον επεισόδια αλλά πιστεύω ότι όλοι που έχουμε ενα μπλογκ θέλουμε να γράφουμε ευχάριστα πράγματα και να δίνουμε θετικές νότες στην ζωή μας. Αλλίμονο ο καθε ενας από εμάς έχει προβλήματα. Μπορούμε όμως για όσο καθόμαστε στο κομπιούτερ να τα ξεχνάμε!! Τα παιδιά δεν τα γνωριζω από κοντά αλλά η αλήθεια είναι ότι μπαινω στο μπλογκ τους για να μου φτιάξει η ημέρα μου!! Καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειχα χάσει κι εγω επεισόδια, αλλά έκανες πολύ καλά, Αννα , και έκανες αυτήν την όμορφη ανάρτηση! Ολοι έχουμε προβλήματα, για κανένα δεν είναι ρόδινη η ζωή του, αλλά κανένας δεν μπορει και δεν επιτρέπεται να μας κάνει να νοιωθουμε "περίεργα" ιταν χαιρόμαστε με τις μικρες και τις μεγαλύτερες απολαύσεις και χαρές της ζωής !!!Στα δε παιδιά μας, πρέπει να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε , χωρίς να τα παραμυθιάζουμε αλλά και χωρίς να τα αποκαρδιώνουμε!!
    Το blog των παιδιών είναι πραγματικά εξαιρετικά αισιόδοξο , όπως ακριβώς πρέπει να είμαστε κι εμείς για να μπορέσει και ο τόπος μας να πάει μπροστά!
    Φιλάκια πολλά!!!! Να είσαι καλά, γλυκειά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Αννα! Άδικα η και όχι αυτή η ανωνυμία σε όλα τα μπλογκς είναι ύπουλη κακοβουλία, δεν τους πέφτει ο λόγος σε κανένα μπλογκ, ιδιαίτερα σε αυτό το blog είναι τελείως ακατανόητο για αυτό που συμβαίνει και γενικά με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ όλη αυτή η συμπεριφορά!

    Όχι, δεν θα δικαιολογήσω τις Ελληνικές συνθήκες και καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα σημερινά σπίτια, τέτοιες είδους κακοβουλίες τις είδα κι αλλού, στης Αχτίδας, στης Ζουζουνας και σε πολλά άλλα, και ακομη πιο παλιά πριν χτυπήσει η κρίσης.

    Τέτοια ανθρώπινα αισθήματα κυκλοφορούν ανάμεσα μας και λειτουργούν σε κάθε οικογένεια. Αν το σκεφτούμε καλά, θα δούμε ότι σε όλες τις οικογένειες υπάρχει τουλάχιστον ένα τέτοιο άτομο, πόσο μάλλον στο μπλογκ που μπορούν να κυκλοφορούν ανώνυμα.

    Να είσαι πάντα καλά και να περνάς ένα ωραιο καλοκαίρι! Και όπως οι ΚάΠα λένε "κι όταν καταλαγιάσει όλος αυτός ο κουρνιαχτός και νιώσουμε πάλι εμπιστοσύνη", ίσως... Συμφωνώ μαζί τους, γιατί το ίδιο ακριβώς θα έκανα κι εγώ.

    Φιλιά από το μακρινό Τορόντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Lovely flowers !
    Thanks for the visit !
    Have a nice day !
    Hug from Portugal
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή

OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ